Meer resultaten voor eikenhouten schuur

 
eikenhouten schuur
Eikenhouten schuur Wesselshoek.
Uw partner voor uw eikenhouten schuur. Door middel van een eikenhouten schuur kunt u al uw spullen opbergen in stijl opbergen. Wesselshoek Exclusieve Houtbouw realiseert voor u een eikenhouten schuur van hoogwaardige kwaliteit, helemaal naar uw wens. Wij bieden u oneindige mogelijkheden qua ontwerp.
Eikenhouten schuur met overkapping A vendre 2ememain.be.
Eikenhouten schuur met overkapping Een eikenhouten schuur met grote overkapping is een meerwaarde op uw erf. De prachtige authentiek uitstraling van deze houten schuur met overkapping geeft uw tuin een sfeervol karakter. Door gebruik te maken van hoogwaardig en duurzame materialen als eersteklas eikenhout en larikshout heeft uw nieuwe landelijke eikenhouten schuur met overkapping een uitzonderlijk lange levensduur van tientallen jaren.
Eikenhouten Schuur met Overkapping Kopen Tuinhuisjes en Blokhutten.
De prachtige authentiek uitstraling van deze houten schuur met overkapping geeft uw tuin een sfeervol karakter. Door gebruik te maken van hoogwaardig en duurzame materialen als eersteklas eikenhout en larikshout heeft uw nieuwe landelijke eikenhouten schuur met overkapping een uitzonderlijk lange levensduur van tientallen jaren.
Eikenhouten schuren, van eiken schaapskooi tot eiken kapschuur.
Een mooie eikenhouten schuur is een juweel op zich. Bijna te mooi om alleen te gebruiken als bergplaats. Met oud-Hollandse dakpannen of een rieten kap. Een hooizolder voor extra ruimte. Een gezellig zitje om tot rust te komen. Idee├źn genoeg als u de ruimte heeft.
Van Meel bouwt uw eikenhouten schuur op maat.
De solide schroeftechniek en de wanden van verticale planken met een plat dak, maken uw schuur helemaal van deze tijd. Chique eiken schuur. Een eikenhouten schuur met rieten dak geeft uw tuin een chique uitstraling. De pen en gatverbindingen die worden toegepast maken uw schuur oerstevig.
Nostalgische houten schuur 18 Houtbouw Holland Exclusieve houtbouw schuren.
Deze nostalgische houten schuur met aangebouwde carport is een product van Houtbouw Holland, op maat gemaakt in onze eigen werkplaats in Nieuw-Buinen. Deze nostalgie schuur is gemaakt met Douglas stijl en regelwerk, beschikt over een 3 pen gat Douglashouten ramen met kruisroede, 1 stel pen gat eikenhouten dubbele draaideuren en 2 pen gat eikenhouten loopdeuren.
schuur van douglas of eikenhout Houtbouw Noord.
schuur van douglas of eikenhout. Een schuur van douglas of eikenhout is een investering voor jaren. Of u een moderne strakke schuur wilt of juist een nostalgische schuur het kan allemaal. Een schuur met een carport of overkapping kan allemaal.
Eikenhouten schuur Hout en Living.
Uit het zicht of juist wel in het zicht, beschermd tegen weer en wind kunt u uw auto kwijt in een eikenhouten schuur van Hout en Living. De rustieke en authentieke uitstraling van de houten schuur voegt een extra waarde toe aan uw woning, tuin en terrein; de stijl van uw woning kunnen we laten terugkomen in het ontwerp van de eikenhouten schuur.

Contacteer ons