Meer resultaten voor eikenschuur

 
eikenschuur
Eiken schuur Tuin 2dehands.be.
Nostalgische houten schuur. Nostalgische houten schuur Een prachtige eiken of larikshouten schuur is een meerwaarde op uw erf of landgoed. Deze nostalgisch houten schuren. 25 april 2018 1556: Antwerpen. Schuur eiken, Poolhouse, Tuinhuis. Oak Life classic Robuwood Eiken Gevelplanken Eeuwenoude traditie.
Ulvenhout Wooncenter Wonen op maat.
Heeft u een mooie bank die u eigenlijk nog lang niet beu bent, maar die wat kaal begint te worden op sommige plaatsen? Wilt u een fauteuil een heel andere kleur geven, bijvoorbeeld omdat uw smaak in de loop der jaren is veranderd?
Een eiken schuur of bijgebouw op maat laten maken?
Mede door de dikke balken, dakconstructie en prachtige eiken hout zullen deze eiken schuren perfect passen in een landelijke omgeving. Een eiken schuur is mede door het sterke eiken hout onverwoestbaar. Hieronder staan verschillende schuren afgebeeld die functioneren als een houten garage, eiken kapschuur of houten schuur.
Veiligheidscontrole vereist.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
De Eikenschuur B.V. in Ulvenhout Woonwinkel Telefoonboek.nl Telefoongids bedrijven.
Kaartweergave De Eikenschuur B.V. Toon streetview weergave Sluit streetview Geen Streetview aanwezig. Vergroot de kaart. Onze bezoekers over De Eikenschuur B.V. Algemene indruk van dit bedrijf.: Beoordeling service van dit bedrijf.: Prijs/kwaliteit verhouding van dit bedrijf.: Gerelateerde bedrijven De Eikenschuur B.V.
De Eikenschuur B.V. Ulvenhout Oozo.nl.
De besloten vennootschap De Eikenschuur B.V. is gevestigd op Strijbeekseweg 14 te Ulvenhout en is actief in de branche Winkels in meubels, verlichting en overige huishoudelijke artikelen n.e.g. Het bedrijf is bij de kamer van koophandel geregistreerd onder kvk nummer 20107578 en is gelegen in Buitengebied Ulvenhout in de gemeente Breda. Bij De Eikenschuur B.V.
Eiken Schuur stopt na 40 jaar Stad Nijkerk.
Eiken Schuur stopt na 40 jaar. 25-03-2017, 1240: Van de redactie. HOEVELAKEN Na veertig jaar onafgebroken in de weer te zijn geweest met de meest uiteenlopende eiken meubelen, zet ondernemer Luuk Kruit van De Eiken Schuur op de Westerdorpsstraat 93 er met ingang van 1 mei 2017 een punt achter.
Meubelshowroom De Eiken Schuur Meubelen Gelderland.
Neem contact op. Een greep uit de meubelcollectie. Comfort en zekerheid van De Eiken Schuur Meubelen. Bij De Eiken Schuur Meubelen krijgt u standaard 3 tot 5 jaar fabrieksgarantie op alle meubelen. De levertijd van de meubelen bedraagt 4 tot 8 weken.

Contacteer ons